Rrugëzuesi Punto (HSS) 6,4 mm (640)

Punto për ullukë-V. Për fjalë me shenja dhe germa.

Specifikimet teknike

Diametri i këmbës
3,2 mm
Diametri i punës
6,4 mm
Gjatësia e punës
2,0 mm
Accessory length
37,0 mm
Përdorimi
Ulluk-V
Maksimumi i RPM
35.000 1/min

Informacione për përdorimin

Periudha e përdorimit
Fortësia e aksesorit ku numri 1 është më i ulëti dhe numri 3 është më i larti
Shtojca themelore
Formësuese / Tavolina rrugëzuese (231)
Sasia
1
Numri i porosisë
2615064032
Kodi EAN
8710364008308
Krahaso

Pjesët shtesë në të njëjtën kategori

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.