Rrugëzuesi Punto (HSS) 8,0 mm (655)

Punto rrugëzimi për vrima çelësi. Për rrugëzim, vrima montimi në kornizat e fotografive ose gjithçka që duhet të varet.

Specifikimet teknike

Diametri i këmbës
3,2 mm
Diametri i punës
8,0 mm
Gjatësia e punës
2,7 mm
Accessory length
37,0 mm
Përdorimi
Punto rrugëzimi për vrima çelësi
Maksimumi i RPM
35.000 1/min

Informacione për përdorimin

Periudha e përdorimit
Fortësia e aksesorit ku numri 1 është më i ulëti dhe numri 3 është më i larti
Shtojca themelore
Formësuese / Tavolina rrugëzuese (231)
Sasia
1
Numri i porosisë
26150655JA
Kodi EAN
8710364023042
Krahaso

Pjesët shtesë në të njëjtën kategori

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.