Seria DREMEL® 200 (200-5)

Vegël shumëfunksionale – me precizion. Kompakte. E lehtë në përdorim.

Seria Dremel 200 është vegla ideale shumëfunksionale për të filluar punën me Dremel. Është e lehtë dhe komode në përdorim dhe ofron cilësi të sigurt të Dremel dhe siguri me një çmim të përballueshëm. Vegla është e përshtatshme për gjithë aksesorët dhe shtojcat, dhe me aksesorët e përfshirë për smerilimin, prerje metali dhe gërryerje, përdoruesi mund të fillojë punën menjëherë me Dremel.

Paketimi Përmbajtja

  • Seria Dremel 200
  • 5 aksesorë Dremel me cilësi të lartë
  • Manual udhëzimesh

Specifikimet teknike

Fuqia nominale në hyrje
125 W
Tensioni
230 V
Pesha
0,55 kg
Gjatësia
18,5 cm
Gjerësia
4,5 cm
Thellësia
4,5 cm
Pa shpejtësi ngarkese
15.000 - 35.000 1/min
Teknologjia e baterive
n.a.
Përzgjedhja e shpejtësisë
Shpejtësi e dyfishtë
Sistemi i ndryshimit të shpejtë të aksesorëve
No
Niveli i zhurmës
74,5 dB(A)
Fuqia e zhurmës
85,5 dB(A)
Dridhja
3,8 - 5,1 m/s²
Numri i porosisë
F0130200JC
Kodi EAN
8710364049691

5 Pjesët shtesë

407 (1)

Shirit smerilues dhe mandrinë 13 mm zhavorr 60

932 (1)

Gur gërryes prej oksid-alumini 9,5 mm

540 (2)

Disk prerës 32 mm

402 (1)

Mandrinë

Manuali i udhëzimeve

Shkarko PDF 6.5 MB

Klasifiko këtë produkt

http://www.dremeleurope.com/al/sq/ocs/product/6010/410/rate
859
410
6010
3238
1
2
3
4
5
859

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.