Seria DREMEL® 200

Vegël shumëfunksionale – me precizion. Kompakte. E lehtë në përdorim.

Një vegël për të bërë shumë procese me lehtësinë e lëvizjes së një çelësi. Kjo vegël shumëfunksionale me dy shpejtësi ju mundëson të smeriloni, zbukuroni, të prisni, të skalisni e më shumë. Mjafton të shkëmbeni aksesorët dhe shtojcat e këmbyeshme për t'u përshtatur me proceset e gjithanshme me precizion "Bëje vetë". Vegla është e vogël dhe me peshë të lehtë, në mënyrë që të mund të hyni në vendet e ngushta me shumë pak forcë ose të punoni lehtësisht deri në detaje. Filloni ta bëni vetë.

Veçoritë dhe dobitë

  • Motor i fuqishëm 125W: Mundëson punën me gjithë aksesorët dhe shtojcat Dremel në mënyrë komode.
  • Varëse çengel: Për ta varur veglën në mbajtësen e veglës Dremel.
  • 2 opsione shpejtësie (15000 & 35000 1/min): E kthen idealin e një vegle shumëfunksionale për përdoruesit për herë të parë, për të bërë shumicën e projekteve me dorë dhe ato për hobi.

Specifikimet teknike

Fuqia nominale në hyrje
125 W
Tensioni
230 V
Pesha
0,55 kg
Gjatësia
18,5 cm
Gjerësia
4,5 cm
Thellësia
4,5 cm
Pa shpejtësi ngarkese
15.000 - 35.000 1/min
Teknologjia e baterive
n.a.
Përzgjedhja e shpejtësisë
Shpejtësi e dyfishtë
Sistemi i ndryshimit të shpejtë të aksesorëve
No
Niveli i zhurmës
74,5 dB(A)
Fuqia e zhurmës
85,5 dB(A)
Dridhja
3,8 - 5,1 m/s²

Treguesi shumëfunksional

Ergonomia
Performanca
Kompakte
Gjithëpërfshirëse

Manuali i udhëzimeve

Shkarko PDF 6.5 MB

Paketat e disponueshme

Klasifiko këtë kategori

http://www.dremeleurope.com/al/sq/ocs/category/rate/6010
364
6010
1304
1
2
3
4
5
364

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.