Seria DREMEL® 300 (300-1/55)

Paketa përfshin veglën shumëfunksionale të serisë Dremel 300, një sërë aksesorësh dhe boshti fleksibël Dremel i gjithanshëm e me cilësi të lartë. Të gjitha këto në një kasë praktike, e cila ka mundësinë të zgjerohet duke rrëshqitur kasën e vogël të aksesorëve në anë të kasës së veglës (1 set aksesorësh i përfshirë). Kjo është një paketë me vlerë të lartë, që ofron shumë për koston që ka, për përdoruesin më kërkues.

Produkt i hequr nga qarkullimi

Ky produkt është tashmë i hequr nga qarkullimi.
Kontrolloni ktu për produktin zëvëndësues!

Produkt i hequr nga qarkullimi

Paketimi Përmbajtja

  • Seria Dremel 300
  • 55 aksesorë Dremel me cilësi të lartë në kasën e vogël të aksesorëve
  • Bosht fleksibël me cilësi të lartë
  • DVD me informacione frymëzuese
  • Manual udhëzimesh
  • Kasë e madhe dhe e fortë

Specifikimet teknike

Fuqia nominale në hyrje
125 W
Tensioni
230 V
Pesha
0,55 kg
Pa shpejtësi ngarkese
10.000 - 33.000 1/min
Niveli i zhurmës
69 dB(A)
Fuqia e zhurmës
80 dB(A)
Dridhja
2,5 m/s²
Numri i porosisë
F0130300JF
Kodi EAN
8710364030538

1 Pajisje shtesë

225 (1)

Bosht fleksibël

55 Pjesët shtesë

191 (1)

Prerës me shpejtësi të lartë

8193 (1)

Gur gërryes prej oksid-alumini 15,9 mm

84922 (1)

Gur smeril prej karbur-silici 4,8 mm

403 (1)

Furçë me qime të forta 19 mm

414 (2)

Rrotë lëmuese 13 mm

429 (2)

Rrotë lëmuese 26 mm

421 (1)

Përzierje për lustrim

409 (36)

Disk prerës 24 mm

540 (1)

Disk prerës 32 mm

407 (1)

Shirit smerilues dhe mandrinë 13 mm zhavorr 60

408 (2)

Shirit smerilues 13 mm zhavorr 60

432 (1)

Shirit smerilues 13 mm zhavorr 120

413 (3)

Disk smerilues

401 (1)

Mandrinë

402 (1)

Mandrinë

Manuali i udhëzimeve

Shkarko PDF 2.7 MB

Paketat e disponueshme

Klasifiko këtë produkt

http://www.dremeleurope.com/al/sq/ocs/product/7357/289/rate
2645
289
7357
10646
1
2
3
4
5
2645

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.