Seria DREMEL® 300 (300-30)

Paketa përfshin veglën shumëfunksionale të serisë Dremel 300 dhe 30 aksesorë, gjithçka e paketuar në një qeskë praktike. Falë aksesorëve të përfshirë, mund të filloni të punoni menjëherë me veglën tuaj Dremel.

Produkt i hequr nga qarkullimi

Ky produkt është tashmë i hequr nga qarkullimi.
Kontrolloni ktu për produktin zëvëndësues!

Produkt i hequr nga qarkullimi

Paketimi Përmbajtja

  • Seria Dremel 300
  • 30 aksesorë Dremel me cilësi të lartë
  • DVD me informacione frymëzuese
  • Manual udhëzimesh
  • Qeskë e butë

Specifikimet teknike

Fuqia nominale në hyrje
125 W
Tensioni
230 V
Pesha
0,55 kg
Pa shpejtësi ngarkese
10.000 - 33.000 1/min
Niveli i zhurmës
69 dB(A)
Fuqia e zhurmës
80 dB(A)
Dridhja
2,5 m/s²
Numri i porosisë
F0130300MT
Kodi EAN
8710364046782

30 Pjesët shtesë

107 (1)

Prerës gërryes 2,4 mm

414 (3)

Rrotë lëmuese 13 mm

421 (1)

Përzierje për lustrim

401 (1)

Mandrinë

402 (1)

Mandrinë

540 (5)

Disk prerës 32 mm

83142 (1)

Gur smeril prej karbur-silici

407 (1)

Shirit smerilues dhe mandrinë 13 mm zhavorr 60

408 (1)

Shirit smerilues 13 mm zhavorr 60

411 (6)

Disk smerilues

412 (6)

Disk smerilues

432 (2)

Shirit smerilues 13 mm zhavorr 120

423 (1)

Rrotë lëmuese me copë

Manuali i udhëzimeve

Shkarko PDF 2.7 MB

Paketat e disponueshme

Klasifiko këtë produkt

http://www.dremeleurope.com/al/sq/ocs/product/7357/390/rate
1387
390
7357
5334
1
2
3
4
5
1387

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.