Seria DREMEL® 300

Seria Dremel 300 është vegla shumë funksionale e re nga Dremel, e cila është unike për modelin ergonomik dhe i ofron përdoruesit mbërthim të rehatshëm me kasë me peshë të lehtë. Seria Dremel 300 është vegla ideale për përdoruesit, të cilëve u pëlqejnë punët e detajuara, si me raste ashtu edhe rregullisht. Përdorni aksesorët dhe shtojcat me cilësi të lartë Dremel, për të zbuluar mundësi të shumta: smerim i detajuar, rrugëzim preciz, lëmim për një lustër të shkëlqyer ose edhe prerje të gjithë llojeve të materialeve, i vetmi kufi është imagjinata juaj. Me serinë Dremel 300, Dremel ofron cilësi të lartë me një çmim tepër të përballueshëm.

Produkt i hequr nga qarkullimi

Ky produkt është tashmë i hequr nga qarkullimi.
Kontrolloni ktu për produktin zëvëndësues!

Produkt i hequr nga qarkullimi

Produkt i hequr nga qarkullimi

Ky produkt është tashmë i hequr nga qarkullimi.
Kontrolloni ktu për produktin zëvëndësues!

Produkt i hequr nga qarkullimi

 • Model i ri dhe unik - Ergonomi i përmirësuar dhe volitshmëri e rritur

 • Çelësa komodë - Më të rehatshëm në përdorim dhe më të mirë në komandim

 • Shpejtësi e ndryshueshme 10.000–33.000 RPM - Për të matur shpejtësinë për projektin në proces

 • Ndërfaqe e pajisjes shtesë të dytë - Për të bashkuar DREMELite

 • Mbajtëse e integruar për çelës anglez - Për ta patur çelësin gjithmone me vete

 • Çengel varëse i integruar - Për të varur veglën gjatë punës, me boshtin fleksibël

 • Dorezë e butë - Për vibrim të reduktuar dhe mbajtje më të mirë

 • Motor 125W - Rendiment optimal

Veçoritë dhe dobitë

 • Model i ri dhe unik - Ergonomi i përmirësuar dhe volitshmëri e rritur
 • Çelësa komodë - Më të rehatshëm në përdorim dhe më të mirë në komandim
 • Shpejtësi e ndryshueshme 10.000–33.000 RPM - Për të matur shpejtësinë për projektin në proces
 • Ndërfaqe e pajisjes shtesë të dytë - Për të bashkuar DREMELite
 • Mbajtëse e integruar për çelës anglez - Për ta patur çelësin gjithmone me vete
 • Çengel varëse i integruar - Për të varur veglën gjatë punës, me boshtin fleksibël
 • Dorezë e butë - Për vibrim të reduktuar dhe mbajtje më të mirë
 • Motor 125W - Rendiment optimal

Specifikimet teknike

Fuqia nominale në hyrje
125 W
Tensioni
230 V
Pesha
0,55 kg
Pa shpejtësi ngarkese
10.000 - 33.000 1/min
Niveli i zhurmës
69 dB(A)
Fuqia e zhurmës
80 dB(A)
Dridhja
2,5 m/s²

Manuali i udhëzimeve

Shkarko PDF 2.7 MB

Klasifiko këtë kategori

http://www.dremeleurope.com/al/sq/ocs/category/rate/7357
125
7357
489
1
2
3
4
5
125

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.