Seria DREMEL® 400 DIGITAL (400-4/80)

Kjo paketë Dremel është oferta premium e gamës. Seria dixhitale Dremel 400 vjen me 2 kasa të vogla aksesorësh, 80 aksesorë dhe 4 shtojca të veçanta Dremel në një kasë të madhe dhe tepër praktike. Kjo paketë i ofron përdoruesit saktësi maksimale dhe kontroll për shumë aksesorë. Kjo paketë është më e mira në gamën Dremel, e cila përmbush edhe kërkesat e zanatçiut më kërkues.

Produkt i hequr nga qarkullimi

Ky produkt është tashmë i hequr nga qarkullimi.
Kontrolloni ktu për produktin zëvëndësues!

Produkt i hequr nga qarkullimi

Paketimi Përmbajtja

  • Seria dixhitale Dremel 400
  • 80 aksesorë Dremel me cilësi të lartë në 2 kasa të vogla të aksesorëve
  • Bosht fleksibël me cilësi të lartë
  • Prerëse lineare dhe rrethore
  • Shtojcë prerëse udhëzuese
  • Shtojcë mprehëse për kositëse bari
  • Kasë e fortë dhe e madhe
  • Poster mirëseardhës frymëzues

Specifikimet teknike

Fuqia nominale në hyrje
140 W
Tensioni
230 V
Pesha
0,59 kg
Pa shpejtësi ngarkese
5.000 - 33.000 1/min
Niveli i zhurmës
77 dB(A)
Fuqia e zhurmës
90 dB(A)
Dridhja
7,6 m/s²
Numri i porosisë
F0130400JF
Kodi EAN
8710364031429

1 Pajisje shtesë

225 (1)

Bosht fleksibël

80 Pjesët shtesë

191 (1)

Prerës me shpejtësi të lartë

932 (1)

Gur gërryes prej oksid-alumini 9,5 mm

8193 (1)

Gur gërryes prej oksid-alumini 15,9 mm

84922 (1)

Gur smeril prej karbur-silici 4,8 mm

541 (2)

Rrotë gërryese me oksid alumini

403 (1)

Furçë me qime të forta 19 mm

425 (2)

Rrotë lëmuese 22,5 mm

422 (1)

Punto lëmuese 10 mm

414 (2)

Rrotë lëmuese 13 mm

429 (2)

Rrotë lëmuese 26 mm

421 (1)

Përzierje për lustrim

426 (1)

Disk prerës i përforcuar me lesh xhami 32 mm

409 (36)

Disk prerës 24 mm

540 (2)

Disk prerës 32 mm

561 (1)

Punto prerëse spirale shumëfunksionale

407 (1)

Shirit smerilues dhe mandrinë 13 mm zhavorr 60

408 (3)

Shirit smerilues 13 mm zhavorr 60

432 (3)

Shirit smerilues 13 mm zhavorr 120

413 (15)

Disk smerilues

150 (1)

Punto shpuese

401 (1)

Mandrinë

402 (1)

Mandrinë

Manuali i udhëzimeve

Shkarko PDF 3.2 MB

Paketat e disponueshme

Klasifiko këtë produkt

http://www.dremeleurope.com/al/sq/ocs/product/7358/290/rate
837
290
7358
3334
1
2
3
4
5
837

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.