Seria DREMEL® 400 DIGITAL (400-1/55)

Paketa përfshin veglën shumëfunksionale më të mirë dixhitale Dremel, me karakteristikat novative, si kontrolli dixhital i shpejtësisë, ekrani LCD, qarku reagues elektronik dhe startimi i butë. Paketa përfshin gjithashtu shtojcën e boshtit fleksibël, e cila është shtojca ideale për punën e detajuar dhe të saktë në vende të vështira për t'u arritur. Përveç shtojcës së boshtit fleksibël, paketa përfshin 55 aksesorë origjinalë Dremel, duke përfshirë një kasë të fortë.

Produkt i hequr nga qarkullimi

Ky produkt është tashmë i hequr nga qarkullimi.
Kontrolloni ktu për produktin zëvëndësues!

Produkt i hequr nga qarkullimi

Paketimi Përmbajtja

  • Seria dixhitale Dremel 400
  • 55 aksesorë Dremel me cilësi të lartë
  • Bosht fleksibël me cilësi të lartë
  • Kasë e fortë dhe e madhe
  • Poster mirëseardhës frymëzues

Specifikimet teknike

Fuqia nominale në hyrje
140 W
Tensioni
230 V
Pesha
0,59 kg
Pa shpejtësi ngarkese
5.000 - 33.000 1/min
Niveli i zhurmës
77 dB(A)
Fuqia e zhurmës
90 dB(A)
Dridhja
7,6 m/s²
Numri i porosisë
F0130400JM
Kodi EAN
8710364042371

55 Pjesët shtesë

8193 (1)

Gur gërryes prej oksid-alumini 15,9 mm

84922 (1)

Gur smeril prej karbur-silici 4,8 mm

191 (1)

Prerës me shpejtësi të lartë

403 (1)

Furçë me qime të forta 19 mm

414 (2)

Rrotë lëmuese 13 mm

429 (2)

Rrotë lëmuese 26 mm

421 (1)

Përzierje për lustrim

409 (36)

Disk prerës 24 mm

540 (1)

Disk prerës 32 mm

407 (1)

Shirit smerilues dhe mandrinë 13 mm zhavorr 60

408 (2)

Shirit smerilues 13 mm zhavorr 60

413 (3)

Disk smerilues

432 (1)

Shirit smerilues 13 mm zhavorr 120

401 (1)

Mandrinë

402 (1)

Mandrinë

Manuali i udhëzimeve

Shkarko PDF 3.2 MB

Paketat e disponueshme

Klasifiko këtë produkt

http://www.dremeleurope.com/al/sq/ocs/product/7358/347/rate
266
347
7358
1061
1
2
3
4
5
266

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.