Set 100 copësh me aksesorë modularë shumëfunksionalë (720)

Ky set 100 copësh me aksesorë shumëfunksionalë Dremel përmban një koleksion bazik me aksesorë Dremel (duke përfshirë EZ SpeedClic) të cilat janë të paketuara në një kasë me cilësi të lartë. Kjo kasë modulare mund të lidhet me kasa të ngjashme Dremel, për të krijuar dhe zgjeruar sistemin e ruajtjes së veglave tuaja.

Produkt i hequr nga qarkullimi

Numri i porosisë
26150720JB
Kodi EAN
8710364052158

100 Pjesët shtesë

402 (1)

Mandrinë

401 (1)

Mandrinë

150 (1)

Punto shpuese

SC402 (1)

Mandrinë EZ SpeedClic

191 (1)

Prerës me shpejtësi të lartë

421 (1)

Përzierje për lustrim

429 (4)

Rrotë lëmuese 26 mm

414 (8)

Rrotë lëmuese 13 mm

404 (1)

Furçë me qime të forta 13 mm

407 (1)

Shirit smerilues dhe mandrinë 13 mm zhavorr 60

408 (7)

Shirit smerilues 13 mm zhavorr 60

432 (8)

Shirit smerilues 13 mm zhavorr 120

411 (10)

Disk smerilues

413 (10)

Disk smerilues

932 (1)

Gur gërryes prej oksid-alumini 9,5 mm

541 (4)

Rrotë gërryese me oksid alumini

83322 (1)

Gur smeril prej karbur-silici 3,2 mm

83142 (1)

Gur smeril prej karbur-silici

SC456 (2)

DREMEL® EZ SpeedClic: Paketë me 5 rrota prerëse metalike.

409 (36)

Disk prerës 24 mm
Krahaso

Pjesët shtesë në të njëjtën kategori

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.