Set 135 copësh me aksesorë modularë shumëfunksionalë (721)

Ky set 135 copësh me aksesorë shumëfunksionalë Dremel përmban një gamë të gjerë të aksesorëve më popullorë origjinalë Dremel (duke përfshirë EZ SpeedClic). Aksesorët janë paketuar në dy kasa që lidhen me njëra-tjetrën. Këto kasa modulare mund të lidhen me kasa të ngjashme Dremel, për të krijuar dhe zgjeruar sistemin e ruajtjes së veglave tuaja.

Produkt i hequr nga qarkullimi

Numri i porosisë
26150721JB
Kodi EAN
8710364052165

135 Pjesët shtesë

402 (1)

Mandrinë

401 (1)

Mandrinë

150 (1)

Punto shpuese

SC402 (1)

Mandrinë EZ SpeedClic

191 (1)

Prerës me shpejtësi të lartë

421 (1)

Përzierje për lustrim

429 (5)

Rrotë lëmuese 26 mm

414 (8)

Rrotë lëmuese 13 mm

403 (1)

Furçë me qime të forta 19 mm

SC456 (2)

DREMEL® EZ SpeedClic: Paketë me 5 rrota prerëse metalike.

409 (36)

Disk prerës 24 mm

407 (1)

Shirit smerilues dhe mandrinë 13 mm zhavorr 60

408 (9)

Shirit smerilues 13 mm zhavorr 60

432 (10)

Shirit smerilues 13 mm zhavorr 120

430 (1)

Shirit smerilues dhe mandrinë 6,4 mm zhavorr 60

431 (9)

Shirit smerilues 6,4 mm zhavorr 60

438 (10)

Shirit smerilues 6,4 mm zhavorr 120

411 (16)

Disk smerilues

413 (16)

Disk smerilues

932 (1)

Gur gërryes prej oksid-alumini 9,5 mm

541 (2)

Rrotë gërryese me oksid alumini

84922 (1)

Gur smeril prej karbur-silici 4,8 mm

85422 (1)

Gur smeril prej karbur-silici 19,8 mm
Krahaso

Pjesët shtesë në të njëjtën kategori

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.