Set aksesorësh modularë për përpunimin e drurit (730)

Ky set për përpunimin e drurit Dremel përmban një sërë aksesorësh Dremel (duke përfshirë EZ SpeedClic); gjithçka ju duhet për projektet tuaja të përpunimit të drurit. Përmban gjithashtu dy shtojca: Platformën gdhendëse (për kontroll të shkëlqyer gjatë smerilimit) dhe një dorezë për detajuesin (për kontroll më të lartë), i projektuar veçanërisht me fokus përpunimin e drurit. Aksesorët dhe shtojcat janë paketuar në dy kasa modulare unike që lidhen me njëra-tjetrën. Këto kasa modulare mund të lidhen me kasa të ngjashme Dremel, për të krijuar dhe zgjeruar sistemin e ruajtjes së veglave tuaja.

Produkt i hequr nga qarkullimi

Numri i porosisë
26150730JA
Kodi EAN
8710364050789

2 Pajisjet shtesë

576 (1)

Shtojca e platformës formësuese DREMEL®

577 (1)

Shtojca e dorezës së detajuesit DREMEL®

79 Pjesët shtesë

SC402 (1)

Mandrinë EZ SpeedClic

481 (1)

Kallamidhe

107 (1)

Prerës gërryes 2,4 mm

110 (1)

Prerës gërryes 1,9 mm

113 (1)

Prerës gërryes 1,6 mm

115 (1)

Prerës me shpejtësi të lartë 7,8 mm

191 (1)

Prerës me shpejtësi të lartë

193 (1)

Prerës me shpejtësi të lartë 2,0 mm

430 (1)

Shirit smerilues dhe mandrinë 6,4 mm zhavorr 60

431 (11)

Shirit smerilues 6,4 mm zhavorr 60

438 (12)

Shirit smerilues 6,4 mm zhavorr 120

407 (1)

Shirit smerilues dhe mandrinë 13 mm zhavorr 60

408 (11)

Shirit smerilues 13 mm zhavorr 60

432 (12)

Shirit smerilues 13 mm zhavorr 120

511S (2)

DREMEL® EZ SpeedClic: Disqe gërryes lustrues 180 & 280 zhavorr

504 (1)

Rrotë me rrahje 4,8 mm

411 (10)

Disk smerilues

413 (10)

Disk smerilues
Krahaso

Pjesët shtesë në të njëjtën kategori

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.