Set aksesorësh modularë për prerje & bluarje (731)

Ky set Dremel për prerje & bluarje përmban aksesorët më popullorë Dremel për prerje & bluarje (duke përfshirë EZ SpeedClic) dhe dy shtojca të dobishme: prerëse lineare dhe rrethore dhe udhëzues prerësesh për gjthë projektet tuaja të prerjes dhe të bluarjes në metal, gur dhe plastikë. Aksesorët dhe shtojcat janë paketuar në dy kasa modulare unike që lidhen me njëra-tjetrën. Këto kasa modulare mund të lidhen me kasa të ngjashme Dremel, për të krijuar dhe zgjeruar sistemin e ruajtjes së veglave tuaja.

Produkt i hequr nga qarkullimi

Numri i porosisë
26150731JA
Kodi EAN
8710364050796

2 Pajisjet shtesë

678 (1)

Prerëse lineare dhe rrethore

565 (1)

Paketë prerësesh shumëfunksionale

38 Pjesët shtesë

402 (1)

Mandrinë

SC402 (1)

Mandrinë EZ SpeedClic

SC456 (3)

DREMEL® EZ SpeedClic: Paketë me 5 rrota prerëse metalike.

SC476 (2)

DREMEL® EZ SpeedClic: Disqe prerës plastikë.

420 (20)

Disk prerës për punë të rënda 24 mm

562 (1)

Pllakë puntosh prerëse spirale

561 (1)

Punto prerëse spirale shumëfunksionale

932 (1)

Gur gërryes prej oksid-alumini 9,5 mm

8215 (1)

Gur gërryes prej oksid-alumini 25,4 mm

997 (1)

Gur gërryes prej oksid-alumini 3,4 mm

541 (4)

Rrotë gërryese me oksid alumini

84922 (1)

Gur smeril prej karbur-silici 4,8 mm

85602 (1)

Gur smeril prej karbur-silici
Krahaso

Pjesët shtesë në të njëjtën kategori

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.