Set aksesorësh pirografie Dremel® VersaTip (204)

Këta aksesorë të rinj Dremel për pirografi, përdoren për të aplikuar motive të ndryshme pirografike në dru dhe lëkurë. Seti përfshin katër punto me forma të ndryshme: punto sferike, ovale, punto dhe modelues të mprehtë. Përdorimet përfshijnë vizatimet, hijëzimet, vijëzimet, etj. Të gjitha puntot duhet të përdoren me Dremel® VersaTip.

Paketimi Përmbajtja

  • 1x punto për vizatim
  • 1x punto për hijëzim
  • 1x punto për vijëzim
  • 1x punto për modelimi
Sasia
4
Numri i porosisë
26150204JA
Kodi EAN
8710364057603
Krahaso

Pjesët shtesë në të njëjtën kategori

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.