Set për pastrim / lustrim (684)

Gjithçka që ju duhet për pastrimin dhe lustrimin në një kuti konvencionale. Kuti e çmontueshme aksesorësh dhe 3 ndarëse japin zgjidhjen ideale për ruajtjen e tyre. Broshura Dremel Quick Start shpjegon lidhur me aksesorët e përfshirë.

Numri i porosisë
26150684JA
Kodi EAN
8710364029099

20 Pjesët shtesë

403 (1)

Furçë me qime të forta 19 mm

404 (1)

Furçë me qime të forta 13 mm

405 (1)

Furçë me qime të forta 3,2 mm

428 (1)

Furçë me fije çeliku karboni 19 mm

520 (1)

Disk i imprenjuar për lustrim

414 (6)

Rrotë lëmuese 13 mm

422 (1)

Punto lëmuese 10 mm

425 (2)

Rrotë lëmuese 22,5 mm

429 (3)

Rrotë lëmuese 26 mm

421 (1)

Përzierje për lustrim

401 (1)

Mandrinë

402 (1)

Mandrinë
Krahaso

Pjesët shtesë në të njëjtën kategori

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.