Set prerës (688)

Asortiment prej 68 disqesh prerës në një kuti konvencionale. Kuti e çmontueshme aksesorësh dhe 3 ndarëse japin zgjidhjen ideale për ruajtjen e tyre. Broshura Dremel Quick Start shpjegon lidhur me aksesorët e përfshirë.

Numri i porosisë
26150688JA
Kodi EAN
8710364029112

69 Pjesët shtesë

409 (36)

Disk prerës 24 mm

420 (24)

Disk prerës për punë të rënda 24 mm

426 (3)

Disk prerës i përforcuar me lesh xhami 32 mm

540 (5)

Disk prerës 32 mm

402 (1)

Mandrinë
Krahaso

Pjesët shtesë në të njëjtën kategori

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.