Set puntosh rrugëzuese DREMEL® TRIO (TR675)

Një set me punto rrugëzuese të posaçme karbiti me madhësi të ndryshme. Këto punto rrugëzuese janë projektuar veçanërisht për t'u përdorur me Dremel® TRIO. Paketa përfshin një rruazë, një kllapë, një dekoracion të rrafshët, një grykë dhe një punto në formë ulluku-V.

Produkt i hequr nga qarkullimi

Paketimi Përmbajtja

  • 1x punto rruazë 4,76 mm
  • 1x punto kllapë 6,35 mm
  • 1x punto dekoracion i sheshtë 6,35 mm
  • 1x punto grykë 6,35 mm
  • 1x punto ulluk-V 12,7 mm

Specifikimet teknike

Diametri i këmbës
4,8 mm
Diametri i punës
4,8 mm 6,3 mm 6,3 mm 6,3 mm 12,7 mm
Sasia
5
Numri i porosisë
2615T675JA
Kodi EAN
8710364058013
Krahaso

Pjesët shtesë në të njëjtën kategori

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.