Set puntosh të drejta rrugëzuese DREMEL® TRIO (TR673)

Një set puntosh të drejta rrugëzuese me karbit për rrugëzim dhe aplikacione në dru. (Aksesorë të posaçëm për përdorim vetëm me Dremel Trio.)

Produkt i hequr nga qarkullimi

Paketimi Përmbajtja

  • 1x punto e drejtë rrugëzuese 12,7 mm
  • 1x punto e drejtë rrugëzuese 6,35 mm
  • 1x punto e drejtë rrugëzuese 3,175 mm

Specifikimet teknike

Diametri i këmbës
4,8 mm
Diametri i punës
12,7 mm 6,3 mm 3,2 mm
Sasia
3
Numri i porosisë
2615T673JA
Kodi EAN
8710364058006
Krahaso

Pjesët shtesë në të njëjtën kategori

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.