Set shumëfunksional (687)

Asortiment me aksesorët më të shitur në një kuti konvencionale. Kuti e çmontueshme aksesorësh dhe 3 ndarëse japin zgjidhjen ideale për ruajtjen e tyre. Broshura Dremel Quick Start shpjegon lidhur me aksesorët e përfshirë.

Numri i porosisë
26150687JA
Kodi EAN
8710364029105

52 Pjesët shtesë

194 (1)

Prerës me shpejtësi të lartë 3,2 mm

952 (1)

Gur gërryes prej oksid-alumini 9,5 mm

85422 (1)

Gur smeril prej karbur-silici 19,8 mm

403 (1)

Furçë me qime të forta 19 mm

414 (2)

Rrotë lëmuese 13 mm

429 (2)

Rrotë lëmuese 26 mm

421 (1)

Përzierje për lustrim

409 (36)

Disk prerës 24 mm

426 (1)

Disk prerës i përforcuar me lesh xhami 32 mm

407 (1)

Shirit smerilues dhe mandrinë 13 mm zhavorr 60

408 (1)

Shirit smerilues 13 mm zhavorr 60

432 (2)

Shirit smerilues 13 mm zhavorr 120

401 (1)

Mandrinë

402 (1)

Mandrinë
Krahaso

Pjesët shtesë në të njëjtën kategori

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.