Shirit smerilues 13 mm zhavorr 60 (408)

Për formësime të ashpra dhe lëmim të drurit dhe leshit të xhamit, duke hequr ndryshkun nga sipërfaqet metalike dhe duke formësuar sipërfaqet e gomuara. E përshtatshme me mandrinën smeriluese 407 dhe mandrinën smeriluese SC407 EZ SpeedClic.

Specifikimet teknike

Diametri i këmbës
3,2 mm
Diametri i punës
13,0 mm
Zhavorr
60
Maksimumi i RPM
35.000 1/min

Informacione për përdorimin

Periudha e përdorimit
Fortësia e aksesorit ku numri 1 është më i ulëti dhe numri 3 është më i larti
Mandrinoja që duhet përdorur
DREMEL® EZ SpeedClic: mandrinë smeriluese dhe shirita smerilues (SC407)
Shirit smerilues dhe mandrinë 13 mm zhavorr 60 (407)
Shtojca e këshilluar
Shtojca e platformës formësuese DREMEL® (576)
Sasia
6
Numri i porosisë
2615040832
Kodi EAN
8710364007233
Krahaso

Pjesët shtesë në të njëjtën kategori

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.