Shirit smerilues 6,4 mm zhavorr 60 (431)

Për formësime të ashpra dhe lëmim të drurit dhe leshit të xhamit, duke hequr ndryshkun nga sipërfaqet metalike dhe duke formësuar sipërfaqet e gomuara.

Specifikimet teknike

Diametri i këmbës
3,2 mm
Diametri i punës
6,4 mm
Zhavorr
60
Maksimumi i RPM
35.000 1/min

Informacione për përdorimin

Periudha e përdorimit
Fortësia e aksesorit ku numri 1 është më i ulëti dhe numri 3 është më i larti
Shtojca e këshilluar
Shtojca e platformës formësuese DREMEL® (576)
Sasia
6
Numri i porosisë
2615043132
Kodi EAN
8710364007257
Krahaso

Pjesët shtesë në të njëjtën kategori

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.