Shirit smerilues DREMEL® TRIO P120 (TR432)

Shiriti smerilues Dremel TRIO P120 për formësime të imëta (zhavorr 120) dhe lëmimin e drurit dhe leshit të xhamit, duke hequr ndryshkun nga sipërafaqet metalike dhe duke formësuar sipërfaqet e gomuara. Shiritat smerilues janë lehtësisht të zëvendësueshëm. Aksesor i posaçëm për përdorim vetëm me Dremel Trio.

Produkt i hequr nga qarkullimi

Specifikimet teknike

Diametri i punës
13,0 mm
Zhavorr
120
Sasia
4
Numri i porosisë
2615T432JA
Kodi EAN
8710364053650
Krahaso

Pjesët shtesë në të njëjtën kategori

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.