Shirit smerilues DREMEL® TRIO P60 (TR408)

Shiriti smerilues Dremel TRIO P60 për formësime të ashpra (zhavorr 60) dhe lëmimin e drurit dhe leshit të xhamit, duke hequr ndryshkun nga sipërafaqet metalike dhe duke formësuar sipërfaqet e gomuara. Shiritat smerilues janë lehtësisht të zëvendësueshëm. Aksesor i posaçëm për përdorim vetëm me Dremel Trio.

Produkt i hequr nga qarkullimi

Specifikimet teknike

Diametri i punës
13,0 mm
Zhavorr
60
Sasia
4
Numri i porosisë
2615T408JA
Kodi EAN
8710364053643
Krahaso

Pjesët shtesë në të njëjtën kategori

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.