Shtojcë mini-sharrë (670)

E transformon veglën tuaj Dremel në një sharrë rrethore me precizion për prerje delikate, të pastra dhe të drejta në gjithë llojet e drurit. E përsosur për dysheme me parket laminat dhe druri ose për pllaka të holla druri. Mekanizmi mbrojtës dhe mbrojtja e ulët e bën atë të sigurt për përdorimin e tehut rrethor të sharrës. Udhëzuesi mundëson realizimin e prerjeve të drejta. Lidhja e shpejtë i bashkëngjitet veglës tuaj Dremel për pak sekonda. Shtojca mini sharrë është më e lehtë në përdorim se sa një sharrë dore, më e saktë se sa një sharrë vertikale dhe hyn në hapësira më të ngushta se sa një sharrë rrethore.

Paketimi Përmbajtja

  • Shtojcë mini sharrë
  • Teh pvr prerje gjatësore/tërthore (546)
  • Kapelja e shoferit

Specifikimet teknike

Max working depth
6,4 mm
Numri i porosisë
26150670JA
Kodi EAN
8710364023196

Manuali i udhëzimeve

Shkarko PDF 9.8 MB

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.