Shtojcë mprehëse për sharrat me zinxhir (1453)

Mënyra më e shpejtë dhe e lehtë për të mprehur sharra me zinxhir të pamprehura dhe që presin ngadalë. Bashkngjitet lehtësisht me veglën tuaj Dremel. Punon me një shumëllojshmëri zinxhirësh të përmasave të ndryshme. Për përputhshmërinë me Dremel 4200, ju lutemi kontrolloni përshkrimin e përputhshmërisë në pjesën e pasme të paketimit.

Paketimi Përmbajtja

  • Udhëzues për mprehjen e këndeve
  • Kalibër rregullues
  • Gurë gërryes mprehës për sharrat me zinxhir
Numri i porosisë
26151453PA
Kodi EAN
8710364021499

Manuali i udhëzimeve

Shkarko PDF 3.5 MB

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.