Shtojcë për kënde të djathtë (575)

Projektuar për të përdorur aksesorë në kënde të drejta për vende të vështira për t'u arritur. Kushinetat sferike dhe ingranazhet e pjerrëta të qosheve ofrojnë një punë të butë dhe të mbarë si dhe garantojnë jetëgjatësi më të madhe. Sistemi bashkues ju mundëson t'i vendosni shtojcat në 12 drejtime të ndryshme në veglën tuaj Dremel. Lidhja e shpejtë i bashkëngjitet veglës tuaj Dremel për pak sekonda.

Paketimi Përmbajtja

  • Shtojcë për kënde të djathtë
  • Kapelja e shoferit
Numri i porosisë
2615057532
Kodi EAN
8710364016983

Manuali i udhëzimeve

Shkarko PDF 1.1 MB

Pajisjet shtesë në të njëjtën kategori

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.