Shtojcë rrugëzuese zhytëse (335)

Konverton veglën tuaj Dremel në një rrugëzues zhytës për rrugëzimin e qarqeve, shenjave dhe aplikacionet, qoshet dekorative dhe rrugëzimin paralele në qoshe. Dorezë zhytëse me kyçje - mjafton të rrotulloni dorezën për ta kyçur/çkyçur. Dy ndalime në thellësi për rregullime të shpejta dhe të qëndrueshëm në thellësi. Udhëzues qoshesh dhe qarqesh për rrugëzimin e linjave të drejta dhe qarqeve të përsosur. Set unazash udhëzuese për rrugëzim shambllon letre dhe kallëpesh.

Paketimi Përmbajtja

  • Shtojcë rrugëzuese zhytëse
  • Udhëzues qoshesh
  • Udhëzues qarqesh
  • Set udhëzues unazash
  • Çelës anglez

Specifikimet teknike

Gjatësia e punës
70,0 mm
Numri i porosisë
26150335JA
Kodi EAN
8710364023080

Manuali i udhëzimeve

Shkarko PDF 4.5 MB

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.