Shtojca e dorezës së detajuesit DREMEL® (577)

Shtojca e dorezës së detajuesit Dremel ju mundëson të keni një kontroll më të mirë të veglës tuaj shumëfunksionale kur bëni punë me dorë, për hobi dhe projekte krijuese. Me shabllonin dhe prerësin gdhendës të përfshirë mund të filloni të punoni menjëherë me shtojcën e dorezës së detajuesit dhe me veglën tuaj shumëfunksionale.

Paketimi Përmbajtja

  • Shtojca e Dorezës së Detajuesit
  • Shabllon
  • Prerës gdhendës 107
  • 481 kallamidhë 2.4 mm
Numri i porosisë
26150577JA
Kodi EAN
8710364054206

Pajisjet shtesë në të njëjtën kategori

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.