Shtojca e platformës formësuese DREMEL® (576)

Platforma formësuese Dremel ju mundëson të smeriloni dhe të gërryeni në kënde të saktë 90 dhe 45 gradë. Me mandrinon e përfshirë smeriluese, shiritin smerilues dhe gurin gërryes mund të filloni nga puna menjëherë.

Paketimi Përmbajtja

  • Shtojca e platformës formësuese
  • Mandrinë dhe shirit smerilues 407
  • Gur gërryes 932
Numri i porosisë
26150576JA
Kodi EAN
8710364054190

Pajisjet shtesë në të njëjtën kategori

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.