• Sistemi i motosharrës

    Motosharra Dremel është një sharrë kompakte dhe e lehtë në përdorim për bërjen e prerjeve të detajuara në materiale të ndryshme. Me gamën e teheve të ndryshme të sharrave, motosharra Dremel Moto-Saw mund të presë lehtësisht shumë materiale të ndryshme.

    Sistemi i motosharrës
  • Sistemi i motosharrës

    Motosharra Dremel është një sharrë kompakte dhe e lehtë në përdorim për bërjen e prerjeve të detajuara në materiale të ndryshme. Me gamën e teheve të ndryshme të sharrave, motosharra Dremel Moto-Saw mund të presë lehtësisht shumë materiale të ndryshme.

    Sistemi i motosharrës

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.