• Sistemi Multi-Max

  Me Multi-Max, Dremel sjell një eksperiencë sipërore për konsumatorin në kategorinë e veglave oshiluese pa kordon. Ka disa pajisje shtesë të disponueshme për Multi-Max për të prerë dhe smeriluar drurin, metalin, plastikën dhe gips, çimenton e bluar dhe llaçin.

  Sistemi Multi-Max
 • Sistemi Multi-Max

  Me Multi-Max, Dremel sjell një eksperiencë sipërore për konsumatorin në kategorinë e veglave oshiluese pa kordon. Ka disa pajisje shtesë të disponueshme për Multi-Max për të prerë dhe smeriluar drurin, metalin, plastikën dhe gips, çimenton e bluar dhe llaçin.

  Sistemi Multi-Max
 • Sistemi Multi-Max

  Me Multi-Max, Dremel sjell një eksperiencë sipërore për konsumatorin në kategorinë e veglave oshiluese pa kordon. Ka disa pajisje shtesë të disponueshme për Multi-Max për të prerë dhe smeriluar drurin, metalin, plastikën dhe gips, çimenton e bluar dhe llaçin.

  Sistemi Multi-Max

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.