Tavolina e projekteve DREMEL® (2600)

Kjo tavolinë e lëvizshme projektesh, me peshë të lehtë dhe e gjithanshme është ideale për projekte në ambiente të brendshme dhe të jashtme Pllakëza mbuluese plastike rrotulluese shumëfunksionale Kapaciteti maksimal i ngarkesës 45Kg Sistem i ndryshueshëm kapjeje Kornizë çeliku me peshë të lehtë Këmbëza tavoline të buta

Produkt i hequr nga qarkullimi

Paketimi Përmbajtja

  • Tavolina e projekteve
Numri i porosisë
26152600JA
Kodi EAN
8710364043699

Manuali i udhëzimeve

Shkarko PDF 1.0 MB

Pajisjet shtesë në të njëjtën kategori

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.