Tehe prerës spiralë DREMEL® Multi-Max (MM721)

Tehet prerës spiralë përdoren për të realizuar prerje dhe zbukurime të ndërlikuara dhe shumë të detajuara. Këto tehe mund të përdoren vetëm me MM720 Multi-Flex.

Specifikimet teknike

Gjatësia e punës
50 mm
Sasia
3
Numri i porosisë
2615M721JA
Kodi EAN
8710364056026
Krahaso

Pjesët shtesë në të njëjtën kategori

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.