Teh i fortë për kruajtje DREMEL® Multi-Max (MM600)

Tehu i fortë për kruajtje, heq nga sipërfaqet e mëdha materialet e forta, si dyshemetë prej vinili, tapetet dhe ngjitësit e pllakave.

Sasia
1
Numri i porosisë
2615M600JA
Kodi EAN
8710364055319
Krahaso

Pjesët shtesë në të njëjtën kategori

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.