Teh për heqje kolle DREMEL® Multi-Max (MM501)

Tehu për heqjen e kollës heq kollën nga pllakat e mureve dhe/ose dyshemesë.

Specifikimet teknike

Diametri i punës
1,6 mm
Gjerësia e punës
1,6 mm
Sasia
1
Numri i porosisë
2615M501JA
Kodi EAN
8710364055272
Krahaso

Pjesët shtesë në të njëjtën kategori

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.