Teh për prerje gjatësore/tërthore (31,8) (546)

Teh sharre me precizion për prerje të holla, të pastra dhe të drejta në gjithë llojet e drurit. E përsosur për dysheme me parket laminat dhe druri ose për pllaka të holla druri. Përdoreni vetëm me shtojcën e sharrës së vogël Dremel Mini 670. E përbërë nga çeliku i karbonit, 48 dhëmbëza të ngritur garantojnë prerje të sakta dhe të shpejta deri në 6.35 mm.

Specifikimet teknike

Diametri i këmbës
3,2 mm
Diametri i punës
31,8 mm
Max working depth
6,4 mm
Përdorimi
Teh sharre me precizion për prerje të holla, të pastra dhe të drejta në gjithë llojet e drurit. E përsosur për dysheme me parket laminat dhe druri ose për pllaka të holla druri. Përdoreni vetëm me shtojcën e sharrës së vogël Dremel Mini 670. E përbërë nga çeliku i karbonit, 48 dhëmbëza të ngritur garantojnë prerje të sakta dhe të shpejta deri në 6.35 mm.
Maksimumi i RPM
35.000 1/min

Informacione për përdorimin

Periudha e përdorimit
Fortësia e aksesorit ku numri 1 është më i ulëti dhe numri 3 është më i larti
Shtojca themelore
Shtojcë mini-sharrë (670)
Sasia
2
Numri i porosisë
26150546JB
Kodi EAN
8710364045143
Krahaso

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.