Teh prerës DREMEL® Multi-Max 10 (MM411)

Tehet prerës përdoren për të realizuar prerje të sakta për të mundësuar instalimin e pllakave ose pjerrësinë e murit. Mund të përdoret në materiale si dru, plastikë, mur i thatë dhe materiale të tjera të buta.

Specifikimet teknike

Diametri i punës
10,0 mm
Sasia
1
Numri i porosisë
2615M411JA
Kodi EAN
8710364055333
Krahaso

Pjesët shtesë në të njëjtën kategori

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.