Teh prerës për dru dhe metal DREMEL® Multi-Max (MM422)

Tehet prerës përdoren për të realizuar prerje të sakta dhe prerje zhytëse. Mund të përdoret në metale jo të hekurt, dru, plastikë, mur të thatë dhe materiale të tjera të buta.

Specifikimet teknike

Diametri i punës
20,0 mm
Sasia
1
Numri i porosisë
2615M422JA
Kodi EAN
8710364055258
Krahaso

Pjesët shtesë në të njëjtën kategori

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.