Teh prerës për dru dhe metal DREMEL® Multi-Max (MM482)

Tehu prerës i sheshtë për dru dhe metal (MM482) është tehu më i madh e më i shpejte prerës i Dremel, i sheshtë me dy metale, me kapacitetin për të realizuar prerje precize me zhytje. Projektuar veçanërish për metal. Mund të presë metale pa hekur, gozhdë, dru, plastikë, mure të thatë dhe materiale të tjerë të butë.

Specifikimet teknike

Diametri i punës
32,0 mm
Sasia
1
Numri i porosisë
2615M482JA
Kodi EAN
8710364064281
Krahaso

Pjesët shtesë në të njëjtën kategori

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.