Teh prerës për dru DREMEL® Multi-Max (MM480)

Tehu prerës i sheshtë për dru (MM480) është tehu më i madh e më i shpejte prerës i Dremel, i sheshtë me sasi të lartë karboni, me kapacitetin për të realizuar prerje precize me zhytje dhe prerje të sheshta, duke mundësuar instalimet në dysheme ose dekoracionet e mureve. Projektuar veçanërish për dru. Mund të presë gjithashtu edhe në plastikë, mure të thatë dhe materialeve të tjerë të butë.

Specifikimet teknike

Diametri i punës
32,0 mm
Sasia
1
Numri i porosisë
2615M480JA
Kodi EAN
8710364064274
Krahaso

Pjesët shtesë në të njëjtën kategori

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.