Teh sharre i zakonshëm për prerje druri DREMEL® për moto-sharrë (MS51)

Teh sharre për prerje të drejta dhe të mëdha në diametër e të kthyera në dru dhe në materialet plastike. Ky teh ka 6 dhëmbë për centimatër, çka siguron një balancë të mirë midis shpejtësisë dhe precizionit.

Specifikimet teknike

Gjatësia totale
100 mm
Thellësia e prerjes
18 mm
Dhëmbë për centimetër
6
Gjerësia e tehut
0,4 mm
Thellësia e tehut
2,5 mm
Sasia
5
Numri i porosisë
2615MS51JA
Kodi EAN
8710364062829
Krahaso

Pjesët shtesë në të njëjtën kategori

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.