Teh sharre me goditje DREMEL® Multi-Max (MM435)

Tehu i sharrës me goditje u ofron përdoruesve një mundësi prerjeje, e cila mund të realizojë prerje të drejta, të lakuara dhe me zhytje në muret e thatë.

Sasia
1
Numri i porosisë
2615M435JA
Kodi EAN
8710364064267
Krahaso

Pjesët shtesë në të njëjtën kategori

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.