Teh sharre për dru dhe mur të thatë DREMEL® Multi-Max (MM450)

Tehet e sharrës për dru dhe mur të thatë janë ideale për të realizuar prerje të sakta në materiale druri, allçie dhe muri të thatë.

Specifikimet teknike

Diametri i punës
75,0 mm
Sasia
1
Numri i porosisë
2615M450JA
Kodi EAN
8710364055265
Krahaso

Pjesët shtesë në të njëjtën kategori

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.