Teh sharre për prerje anësore dhe moto-sharrë DREMEL® (MS50)

Tehe sharre për prerje më të gjata, të cilat normalisht kufizohen nga thellësia e grykës së veglës. Sa i përket specifikimeve teknike, ky teh është identik me tehun e zakonshëm MS51, gjithsesi, pjesët e sipërme dhe të poshtme janë të kthyera 90 gradë. Ky kthim mundëson futjen e materialit nga ana e majtë ose e djathtë, çka rezulton në prerje të pafundme.

Specifikimet teknike

Gjatësia totale
100 mm
Thellësia e prerjes
12 mm
Dhëmbë për centimetër
6
Gjerësia e tehut
0,4 mm
Thellësia e tehut
2,5 mm
Sasia
5
Numri i porosisë
2615MS50JA
Kodi EAN
8710364062812
Krahaso

Pjesët shtesë në të njëjtën kategori

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.