Vegël dore Fortiflex e vogël (9101)

Vegël dore e vogël për Dremel Fortiflex. Përbëhen nga 1 vegël dore, kallamidhë 2.4mm dhe 3.2mm dhe çelës anglez.

Paketimi Përmbajtja

  • 1 vegël dore
  • Kallamidhë 2.4mm and 3.2mm collet
  • Çelës anglez
Sasia
1
Numri i porosisë
2615910100
Kodi EAN
8710364049196
Krahaso

Pjesët shtesë në të njëjtën kategori

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.