+20% αξία

Σετ πολυεργαλείου υψηλής αξίας - 3 STAR EDITION

+20%
Αξία

Το Dremel 3000

Εργαστείτε με άνεση στις ερασιτεχνικές εργασίες σας για μεγάλες χρονικές περιόδους. Αυτό το πολύπλευρο πολυεργαλείο με αντικαθιστούμενα εξαρτήματα και προσαρτήματα σας επιτρέπει να ξεκινήσετε σχεδόν οποιαδήποτε λεπτομερή εργασία, που απαιτεί ένα τέλειο φινίρισμα με μόνο ένα εργαλείο. Περάστε από την κοπή στο ξάκρισμα και στο γυάλισμα. Σε συνδυασμό με έναν εφευρετικό σχεδιασμό ανεμιστήρα και πλευρικά ανοίγματα, η κατασκευή κινητήρα με ρουλεμάν έχει ως αποτέλεσμα ένα εργαλείο ψυχρής λειτουργίας με χαμηλή στάθμη θορύβου και λίγους κραδασμούς, ακόμη και κάτω από υψηλό φορτίο. Ο συμμετρικός σχεδιασμός και το ελαφρύ περίβλημα σας δίνουν ένα δυνατό και προσαρμοσμένο κράτημα για μεγάλη ευελιξία και χωρίς κούραση. Έχετε τον πλήρη έλεγχο της εργασίας σας.

Τεχνικές προδιαγραφές
Ονομαστική ισχύς 130 W
Τάση 230V
Βάρος 0,55 kg
Ταχύτητα χωρίς φορτίο 10.000 - 33.000 στροφές/λεπτό
Τεχνολογία μπαταρίας Μ.Δ.
Ρύθμιση της ταχύτητας Μεταβλητή
Σύστημα γρήγορης αλλαγής εξαρτημάτων Ναι: EZ Twist
Ένδειξη πολλαπλών εφαρμογών
Εργονομία
Απόδοση
Συμπαγής
Πολύπλευρη δυνατότητα εφαρμογής

Εφαρμογές

5 εξαρτήματα

Η Dremel σας προσφέρει ένα μεγάλο αριθμό υψηλής ποιότητας εξαρτημάτων για διάφορες εφαρμογές. Αυτά είναι κωδικοποιημένα ανά χρώμα και μπορεί να επιλέγονται εύκολα για τη σωστή εφαρμογή.

Εργασίες

Ανακαλύψτε πολλές νέες εργασίες για να μπορείτε να φέρετε σε πέρας από τη συντήρηση του σπιτιού, τη φροντίδα του αυτοκινήτου μέχρι τη γενική και εποχιακή διακόσμηση του σπιτιού.

Εργασία Ζαρτινιέρα

Δημιουργήστε μια ζαρτινιέρα για την ταράτσα ή το μπαλκόνι σαςΠώς θα κατασκευάσετε μια ξύλινη ζαρντινιέρα για την ταράτσα ή το μπαλκόνι σας.

Προβολή
Εργασία Ανακαίνιση καθρέφτη

Ανακαίνιση καθρέφτηΑνακαίνιση ενός καθρέφτη με την Dremel

Προβολή
Εργασία Παιχνίδι σκυλιών

Έξυπνο παιχνίδι σκυλιώνΒρες τη διασκέδαση! Κομψό παιχνίδι σκυλιών για έξυπνα τετράποδα

Προβολή
Εργασία Δημιουργία παραθύρου.jpg

Δημιουργήστε ένα 'παράθυρο' και αυξήστε το μέγεθος του μπαλκονιού σας ...Επιζητούσατε πάντα να προσθέσετε μια πινελιά αίγλης στο μπαλκόνι σας με ένα διακοσμητικό στοιχείο; Ωραία, τι λέτε για τη δημιουργία ενός 'παραθύρου', για να φέρετε το εξωτερικό περιβάλλον στο μπαλκόνι σας; Δείτε στη συνέχεια βήμα προς βήμα τον οδηγό μας, χρησιμοποιώντας τον νέο σας συμπαγή κόφτη Dremel® DSM20.

Προβολή
Εργασία Διακοσμητικές ζαρτινιέρες

Διακοσμητικές ζαρτινιέρεςΠροσαρμόστε κατά βούληση το χώρο στον κήπο σας και δημιουργήστε μοναδικά δώρα αυτή την εποχή, χαράζοντας τις βαμμένες γλάστρες τερακότας.

Προβολή
Εργασία Χωνευτά ράφια

Χωνευτά ράφιαΕγκατάσταση χωνευτών ραφιών για τα ποτήρια κρασιού

Προβολή
Εργασία Ξύλινο ντουλάπι

Επίτοιχο ελεύθερο ξύλινο ντουλάπιΠώς να δημιουργήσετε και να εγκαταστήσετε ένα επίτοιχο ελεύθερο ξύλινο κιβώτιο σε στυλ Shaker για το DVD-Player και τον αποκωδικοποιητή για την επίτοιχη τηλεόρασή σας επίπεδης οθόνης …

Προβολή