• DREMEL®
    Sistem me shumë vegla

    Dremel është krijuesi i sistemit me shumë vegla me famë botërore, që mund të përdoret për një numër të madh projektesh në ambiente të brendshme dhe të jashtme. Edhe nëse jeni një profesionist ose fillestar, ky sistem është i përsosur për këdo që kërkon precizion për një sërë përdorimesh, të tilla si: gdhendja, skalitja, rrugëzimi, prerja, smerilimi, lëmimi e të tjera.

  • DREMEL®
    4200

    Vegla e fuqishme Dremel 4200 është vegla e parë me shumë funksione me një mekanizëm të shpejtë të integruar për ndryshimin e pajisjes: EZ Change.

Shitësit tanë më të mirë