DREMEL® 3000

Punoni lehtësisht për projektet tuaja "Bëje vetë" për periudha të gjata. Kjo vegël shumëfunksionale me aksesorë dhe shtojca të këmbyeshme ju mundëson të realizoni thuajse çdo proces të detajuar që kërkon një cilësi perfekte me një makineri të vetme. Kaloni nga prerja, tek zbukurimi dhe lustrimi. E kombinuar me një ventilator të mirë dhe vrima anësore, motori me kushineta suporton një vegël që punon në të ftohtë me zhurmë dhe vibrim të ulët, edhe me ngarkesë të madhe. Struktura simetrike dhe kasa me peshë të lehtë ju mundëson një kapje të fortë dhe stabël për një manovrim komod dhe pa lodhje. Jini në kontroll të plotë të projektit tuaj.

Veçoritë dhe dobitë

  • Shpejtësi e ndryshueshme - 10.000 - 33.000 RPM: më komode dhe me kontroll më të mirë gjatë përdorimit.
  • Kyçi i kallamidhës: për të ndihmuar gjatë ndërrimit të aksesorëve.
  • Hundëz novative EZ Twist: nuk ka nevojë për çelës anglez për të ndryshuar aksesorët.
  • Çengel varëse i integruar: për ta varur veglën në mbajtësen e veglës ose pranë projektit.
  • Furça të zëvendësueshme.
  • Motor 130W: për rendiment optimal.
  • Dorezë e butë - Për vibrim të reduktuar dhe përdorim më të mirë.

Specifikimet teknike

Fuqia nominale në hyrje
130 W
Tensioni
230 V
Pesha
0,55 kg
Gjatësia
19 cm
Gjerësia
5 cm
Thellësia
4,5 cm
Pa shpejtësi ngarkese
10.000 33.000 1/min
Teknologjia e baterive
n.a.
Përzgjedhja e shpejtësisë
E ndryshueshme
Sistemi i ndryshimit të shpejtë të aksesorëve
Po: EZ Twist
Niveli i zhurmës
77,4 dB(A)
Fuqia e zhurmës
88,4 dB(A)
Dridhja
2,4 - 5,4 m/s²

Treguesi shumëfunksional

Ergonomia
Performanca
Kompakte
Gjithëpërfshirëse

Manuali i udhëzimeve

Shkarko PDF 6.5 MB

Klasifiko këtë kategori

https://www.dremeleurope.com/al/sq/ocs/category/rate/6013
940
6013
3389
1
2
3
4
5
940

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.