DREMEL® 4000

Vegël shumëfunksionale – E fortë. Dinamike. Kontroll maksimal.

Çelësi i një rezultati perfekt është një kontroll maksimal mbi projektin tuaj. Vegla shumëfunksionale me aksesorë dhe shtojca të këmbyeshme do t'ua mundësojë këtë. Vegla ka një dorezë të lehtë 360 gradë për manovrueshmëri më të madhe në çdo pozicion. Realizoni qoftë dhe proceset më të shkurtra dhe më të detajuara në hapësira të vështira dhe të ngushta. Shpejtësia rrotulluese është tërësisht e ndryshueshme dhe kontrollohet veçmas nga çelësi on/off, në këtë mënyrë do të jeni gjithmonë në gjendje ta vazhdoni projektin aty ku e keni lënë. Së bashku me motorin me performancë të lartë, reagimi elektronik jep vazhdimisht forcë maksimale. Smeriloni, bluani, prisni dhe më shumë çdo material me të njëjtën lehtësi.

Veçoritë dhe dobitë

  • Motor me fuqi të lartë 175W per rendiment të lartë
  • Hundëz novative EZ Twist: nuk ka nevojë për çelës anglez për të ndryshuar aksesorët
  • Dorezë e butë nga të gjithë anët e kapjes për përdorim më të mirë
  • Kontroll i plotë i ndryshimit të shpejtësisë (5.000-35.000 RPM) për precizion maksimal
  • Reagim elektronik për momentin rrotullues dhe rendimentin
  • Çelës i veçuar on/off me funksion të integruar të çkyçjes të kallamidhës

Specifikimet teknike

Fuqia nominale në hyrje
175 W
Tensioni
230 V
Pesha
0,66 kg
Gjatësia
23 cm
Gjerësia
4,1 cm
Thellësia
4,3 cm
Pa shpejtësi ngarkese
5.000 - 35.000 1/min
Teknologjia e baterive
n.a.
Përzgjedhja e shpejtësisë
Plotësisht e ndryshueshme
Sistemi i ndryshimit të shpejtë të aksesorëve
Po: EZ Twist
Niveli i zhurmës
77,9 dB(A)
Fuqia e zhurmës
88,9 dB(A)
Dridhja
2,6 - 11,4 m/s²

Treguesi shumëfunksional

Ergonomia
Performanca
Kompakte
Gjithëpërfshirëse

Manuali i udhëzimeve

Shkarko PDF 6.5 MB

Klasifiko këtë kategori

https://www.dremeleurope.com/al/sq/ocs/category/rate/6014
947
6014
3647
1
2
3
4
5
947

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.