DREMEL® 4200

Vegël shumëfunksionale – E fuqishme. Dinamike. Përdorim intuitiv.

Mundësi pa fund - një vegël. Nga smerilimi tek bluarja dhe gërmimi e prerja, kjo vegël shumëfunksionale prodhon energji nga puna në punë. Reagimi elektronik jep ekstra fuqi kur nevojitet për të ruajtur një performancë maksimale. Çelësi plotësisht i ndryshueshëm i shpejtësisë memorizon shpejtësinë e zgjedhur kur vegla fiket. Jeni gjithmonë në kontroll perfekt të projekteve tuaja me precizion, edhe kur punoni në qoshe të vështira dhe të ngushta. Këmbeni lehtësisht aksesorët e këmbyeshëm me sistemin e këmbimit EZ. Ulni levat, rrëshqisni aksesorin dhe jeni gati.

Veçoritë dhe dobitë

  • Ndërrimi EZ: tërhiq lehtësisht levat për ndërrimin më të shpejtë, pa butona aksesorësh
  • Motor 175W për performancë të lartë
  • Reagim elektronik për momentin rrotullues dhe rendimentin
  • Kontroll shpejtësie i plotë (5.000 - 33.000 xhiro në minutë) për saktësi maksimale
  • Mbërthim i butë në të gjitha zonat kapëse për përdorim të shkëlqyer
  • Çelës i ndarë ndiz/fik për përdorim të lehtë
  • I papërputhshëm me pjesët shtesë 628, 4485 dhe 4486

Specifikimet teknike

Fuqia nominale në hyrje
175 W
Tensioni
230 V
Pesha
0,66 kg
Gjatësia
23 cm
Gjerësia
4,5 cm
Thellësia
4,5 cm
Pa shpejtësi ngarkese
5.000 33.000 1/min
Teknologjia e baterive
n.a.
Përzgjedhja e shpejtësisë
Plotësisht e ndryshueshme
Sistemi i ndryshimit të shpejtë të aksesorëve
Po: EZ Change
Niveli i zhurmës
74,4 dB(A)
Fuqia e zhurmës
85,4 dB(A)
Dridhja
18 ± 3,3 m/s²

Treguesi shumëfunksional

Ergonomia
Performanca
Kompakte
Gjithëpërfshirëse

Manuali i udhëzimeve

Shkarko PDF 6.5 MB

Paketat e disponueshme

Klasifiko këtë kategori

https://www.dremeleurope.com/al/sq/ocs/category/rate/7543
797
7543
2576
1
2
3
4
5
797

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.